Vineri, 19 noiembrie

Bitza

BITZA, unul dintre cei mai fresh interpreti de hip-hop din Romania, este un reprezentant al generatiei sale, care se implica direct prin versurile sale in viitorul sau si al celor din jur, transmitand mesaje clare si directe prin care incearca sa ajute tinerii aflati in momente mai dificile din viata lor. De la debutul solo din 2004, odata cu primul album de urban soul romanesc, “Sevraj”, Bitza, a trecut de la o etapa la alta, evoluand continuu si capatand o puternica identitate artistica.
Lansat in februarie 2010, albumul “Goana dupa fericire” are 13 piese 100% urban soul si contine colaborari cu B-Real (de la Cypress Hill), Holograf, Young De, Maximilian, Artan (Timpuri Noi) si Mario. Primul single promovat a fost “Numele Tau” si este un remix al unei piese mai vechi Holograf: “Oriunde te vei afla”.
Un album complex, un show de exceptie , un artist complet: BITZA!

Info&Rezervari: +4 0732.122.002 / +4 0724.406.252
 
Sambata, 20 noiembrie

DJ Project feat Giulia

Dj Project, una din cele mai apreciate trupe, cu unul din cele mai bune sound-uri, a implinit 10 ani de când există pe piața din România. Piesele lor, au fost prezente mereu in clasamentele de specialitate.
La Romanian Music Awards 2010, DJ PROJECT au castigat la categoria “Best Group” cu piesa Nu (ft. Giulia).
Tot in aceasta vara, a fost lansat “Regrete”, cel de-al doilea single DJ Project ft. Giulia, in formula Gino Manzotti - Maxx - Giulia Anghelescu, dupa NU. Regrete, a beneficiat si de un nou videoclip, care a fost lansat pe canalul de YouTube al casei de discuri CatMusic.
Pentru DJ PROJECT, fiecare concert este special, de aceea fac o atmosfera deosebita, publicul canta, danseaza, tipa, bate din palme si totul se termina in …urale!

Info&Rezervari: +4 0732.122.002 / +4 0724.406.252
 
e