Sambata, 12 noiembrie

BALUL BOBOCILOR

Colegiul National Pedagogic.

Sambata, 13 noiembrie

COCKTAIL PARTY

COCKTAIL PARTY, cea mai tare petrecere a saptamanii, intr-o seara incendiara alaturi de cele mai frumoase modele din Romania.
-Frumoasa Adina Barbu, denumită de presă “noua Nicoleta Luciu”, datorită dimensiunilor impresionante ale bustului siliconat.
-Adelina Varciu - Pestritu, frumoasa bruneta care a fost casatorita cu solistului trupei LA, Liviu Varciu si care a atras din nou atentia prin explozivul pictorial Playboy Romania din aceasta vara, denumit “Mireasa la divort“.
-Modelul Raluca Potecaru a castigat un concurs de frumusete si a fost aleasa Miss Libertatea. Ea munceste din greu, deoarece pregatirile pentru o cariera in lumina reflectoarelor necesita si ceva efort.
-Natalia Mateut, fiica fotbalistului dinamovist Dorian Mateut, a facut senzatie pe litoralul din Mamaia, unde a mers insotita de prietenele ei si si-a expus trupul perfect si bronzat. Frumoasa bruneta, sexy si atragatoare, a aparut chiar si in paginile revistei Playboy.
-Ana Maria Crudu este foarte mândră de noile sale silicoane şi este fericită că ea a strans banii pentru această operaţie estetică.
Vedetele vor servi cele mai inspirate cocktail-uri, imbracate in tinute super-sexy.